25 грудня 2013

23:02
Цьогорічну Обласну премію імені Героя України Степана Бандери отримали священник, науковець та видавець. Їх обрали з семи претендентів, яких висунула громадськість Львівщини. Окрім спеціальної відзнаки, кожен лауреат премії отримає 20 тисяч гривень з обласного бюджету.
22:04
Близько півсотні журналістів зі всіх львівських видань вийшли сьогодні на Євромайдан у Львові, щоб висловити свій протест проти побиття колег. Каталізатором акції протесту стало нічне побиття журналістки Тетяни Чорновол. Під гаслом: «Наступним можу бути я!» львівські журналісти заявили про своє право на безпечну роботу в Україні.
03:19
В будь-якій демократичній країні після побоїща, яке вчинило МВС, наступного дня міністр внутрішніх справ мав би піти у відставку і, можливо, за місяць постати перед судом. Про це на львівському Євромайдані під час віче заявив співголова Ради народного об’єднання «Майдан», екс-міністр внутрішніх справ, голова ініціативи «Третя Українська Республіка» Юрій Луценко.
01:39
Вчора у кафе «Андреоллі» відбулася прес-конференція, на якій підбили підсумки досягнень і поразок Євромайдану. Щодо наслідків революції з журналістами дискутували Тарас Возняк, політолог, громадський діяч та Віталій Загайний, голова правління Центру громадських ініціатив, заступник голови Львівського регіонального відділення Асоціації міст України.