2 грудня 2013

19:41
Сьогодні, 2 грудня, у Преображенській церкві Львова відбулася церемонія похорону матері відомого українського журналіста Георгія Гонгадзе Лесі Гонгадзе, котра пішла з життя на 69-му році життя. Її поховали на цвинтарі у Брюховичах, що під Львовом.
16:54
У центрі Львова сьогодні з’явились провокаційні листівки, метою яких може бути компрометація львівського Євромайдану. Хто їх виготовляє і поширює, наразі невідомо.
15:16
Про вихід з Партії регіонів заявив член Миколаївської районної організації партії Михайло Адам та ще кілька депутатів. В ЛОО Партії регіонів наголошують – тікають перебіжчики з опозиційних партій, які вступили заради «теплих посад». Та додають – Миколаївську районну організацію Партії регіонів ніхто розпускати не буде.
11:53
Сьогодні Львівщина офіційно оголосила страйк. Рішення про це прийняли на засіданні штабу Координаційної ради, яке провів голова Львівської обласної ради Петро Колодій. Також страйки оголосили влада Тернопільської та Івано-Франківської областей.
01:42
На львівському майдані не очікують повторення подій у Києві. Мітингарі столиці Галичини позитивно налаштовані й не бояться того, що їх розженуть. Також до людей, які стоять на площі перед пам’ятником Тарасу Шевченкові, доєдналися автомобілісти міста. Вони влаштували на підтримку мітингу автопробіг.