3 грудня 2013

18:47
Під час сьогоднішнього віча на львівському Євромайдані зі сцени пролунала пропозиція оголосити Львів територією вільною від Януковича, як це вже зробили деякі населені пункти, а також знищувати всі портрети президента Віктора Януковича, які тільки є в місті. Таку пропозицію зі сцени виголосила ведуча львівського Євромайдану Софія Федина після провалу голосування за відставку уряду у Верховній Раді.
15:46
1.Що особисто Вас штовхає вийти/не вийти на Євромайдан? 2.Що конкретно, на Вашу думку, повинен зробити кожен українець, щоб Україна інтегрувала у ЄС і змінила правлячий режим? 3.Які прогнози щодо подальшого розвитку подій?
15:35
Римський драматург Теренцій у свій час справедливо зазначав: „Скільки людей, стільки й думок”. Висновок доволі логічний і прогнозований, проте зараз, у час протестів і активного творення історії, ці слова мають особливе значення. Адже, від думок залежать дії, а від дій кожного з нас залежить наше спільне майбутнє. Бо тільки „тут і зараз” ми можемо долучитися до побудови країни, в якій житимемо ми і наші нащадки. Отож, як мислять представники нашого суспільства спробуємо зрозуміти за допомогою наступних запитань: