11 грудня 2013

23:25
Сьогодні, 11 грудня, у Львові євромайданівці пікетували обласну прокуратуру з вимогою припинити політичні репресії. На пікет вийшли тисячі студентів та небайдужих активістів, тож весь проспект Шевченка був заповнений людьми.
22:06
Сьогодні одного з організаторів Львівського Євромайдану, студента Національного університету "Львівська Політехніка" Василя Молдована викликали на допит в прокуратуру. В той час як тривав допит під стінами слідчого відділу прокуратури Львівської області зібрався пікет із близько 200 учасників Євромайдану, які прийшли підтримати активіста.
12:08
Продюсер Руслани, львівський композитор Олександр Ксенофонтов впевнений, що «беркутівців», які прийшли сьогодні вночі штурмувати столичний Євромайдан, чимось накачали.
14:27
Вчора у Львівському палаці мистецтв відкрили виставку „Мексика: об’єкти світової спадщини”. Як відомо, саме ця країна посідає шосте місце у світі за кількістю об'єктів, які належать до списку Світової спадщини ЮНЕСКО. У Мексиці 32 таких об'єкти, які можна побачити на цій виставці.
07:03
У Львові ялинку таки встановлять. Однак прикрасять її іграшками з символікою Євросоюзу. Діти з художньої школи ім. Олекси Новаківського вже розмальовують прикраси для святкової ялинки. Лісову красуню привезуть зі Східниці.
11:52
«Сьогодні, в найближчі дні зробимо все, щоб якомога більше львів'ян поїхали до Києва. Якщо вас зупиняє робота чи навчання, подумайте про те, в якій країні ви працюватимете й навчатиметесь, якщо Майдан не вистоїть», - оголосили координатори Євромайдану у Львові на офіційній сторінці у Facebook.
06:58
Студентів Українського католицького університету, які одними з перших поїхали на Майдан відстоювати євроінтеграційний курс України, можуть засудити за блокування дороги.
06:46
Львівського фотографа й активіста Олега Панаса, якого звинувачували у порушенні громадського порядку у Києві під час заворушень 1 грудня, як і інших затриманих євромайданівців, спіткав стандартний вирок – 2 місяці утримання під вартою.