24 грудня 2013

23:32
Львівські політики вирішили сформувати місцеву Раду «Майдану» без молодих активістів львівського Євромайдану. Ініціатори та активісти львівського Євромайдану голосно повідомили, що вони проти! І вимагають негайно виправити ситуацію.
23:25
У Раді Народного об’єднання «Майдан» двері відчинені для всіх. Завдяки цьому принципу в найближчі дні десятки, а можливо і сотні громадських організацій доєднаються до ради «Майдану». Про це сьогодні у Львові заявив журналістам співголова Ради народного об’єднання «Майдан», екс-міністр внутрішніх справ, голова ініціативи «Третя Українська Республіка» Юрій Луценко.
22:23
Сьогодні з центральної частини Львова евакуювали перший автомобіль за паркування на пожежному гідранті. Попри протести прокуратури Львівська міська рада таки знайшла спосіб відновити роботу евакуаторів. Мер Львова Андрій Садовий вже заявив, що евакуатори працюватимуть з «подвійною енергією».
14:51
Близько 20 молодих активістів руху «Соціальний опір» пікетували прокуратуру Львівської області на знак протесту проти дій міліції. Пікетувальники тримали у руках плакати із гаслами: «Геть поліцейську державу», «Менше міліції – більше порядку», «Бандити, міліція – одна коаліція», «Беркут» захищає багатих від бідних», «Місце мусора на смітнику».
19:26
В ефірі телепередачі «Козирне життя» на каналі ICTV народний артист України Володимир Гришко зробив заяву, яка мала глибоко вразити кожного поціновувача оперного співу: «Я хочу зробити серйозну заяву: ніколи голос Гришка не пролунає у Львові!».