13 грудня 2013

20:49
Львівська команда за весь матч добряче полоскотала нерви своїх вболівальників. То «леви» впевнено здобувають перевагу понад десять очок, то розтринькують її до двох. Так, маючи перед останньою частиною гри перевагу в 14 очок, поєдинок закінчили з рахунком 81-79.
14:21
Галицькі регіонали оголосили ультиматум центральній владі. Якщо найближчим часом керівництво держави нарешті не дослухається до вимог громадян та не вступить з ними в конструктивний діалог, то з Львівською партійною організацію партії може щось статись…
11:54
Концерти гурту "Кому Вниз" у Львові та Івано-Франківську, які мали відбутися 13 та 14 грудня, перенесли на лютий у зв'язку з революційною ситуацією в Україні. Це вже третій концерт, який відмінили у Львові через політичну ситуацію в Україні.
12:51
На львівському Євромайдані в ніч на Андрія відбулися майданівські політичні вечорниці. За давнім український звчиаєм хлопці та дівчата розважалися кусаючи калиту, влаштовували майстер-класи народних танців, гадали на нового Президента, та змайстрували із непотрібних речей опудало ганьби України.
11:17
На наступному засіданні Львівської обласної ради депутати планують виселити Львівську обласну адміністрацію на вулицю. На сайті Львівської облради з’явився проект рішення “Про виселення Львівської обласної державної адміністрації із займаних орендованих приміщень”. Ініціатором рішення стала «ударівка» Оксана Юринець.
11:10
Студентів Українського Католицького університету (УКУ) у Львові міліція викликає на допити як свідків по заведених нещодавно різного роду кримінальних справах по факту. Це все робиться для того, аби студенти свідчили на своїх колег. Про це в коментарі для «Справжньої Варти» повідомив Ректор УКУ доктор Богдан Прах.