17:14
Дивні речі у релігійному просторі Прибалтики, які раніше можна було схарактеризувати як «окупація», нарешті починають змінюватись.
15:46
У багатьох німецьких містах існує традиція, яка сягає історії на десятки, а то й на сотні років. Почесним гостям дають розписатися у «Золотої книзі», яку потім ретельно зберігають.
18:09
18 березня о 17:00 у галереї ARTdespite відбудеться благодійний поетичний вечір «Герої без зброї».
15:29
17 березня Міжнародний кримінальний суд у Гаазі видав міжнародні ордери на арешт президента росії владіміра путіна і уповноваженої з прав дитини марії львової-бєлової.
13:38
Виховувати українських дітей у повазі до традицій їхнього народу, його мови та культури – головне завдання, яке сьогодні має виконувати запілля. Від того, яким зростатиме це покоління, напряму залежить майбутнє країни. Як з пелюшок ростити дітей у любові до рідної землі та чому це корисно – розповідаємо далі.
1845
12:58
Справа про банкрутство НПК-Галичина (Дрогобич) отримала неочікуваний розвиток.
1170
16:06
Сучасні бойові дії російських збройних сил в Україні несуть для Євросоюзу реальну загрозу розширення географії війни на територію Східної Європи. Проте щодо таких перспектив Кремль попереджав ЄС у своєму ультиматумі ще в грудні 2021 року.
22:41
Панель “Foreign Information Manipulation as a National Security Threat” під час Deloitte-лаунжа на Мюнхенській безпековій конференції зібрав справжню плеяду зіркових спікерів.
12:33
Після Мюнхенської безпекової конференції, яка вже протягом останніх 60 років збирає вершки політичної та безпекової галузей з усього світу, здавалося б, берлінське Café Kyiv не мало б чимось вразити. Втім конференція цього року побила усі рекорди. здається, в кінотеатре Coliseum нічого надзвичайного. І Урсулу фон дер Ляйен, і Володимира Клічка, і Олексія Макеева можна було зустріти на панелях та в кулуарах ювілейної MSC2024. Втім, Берлін, справді, вразив: не мало би бути
21:23
"Брюкенкласи" в нымецьких середных школах, "класи-місточки", в яких навчались з 2022 р. лише українці, що опановували лише німецьку, математику та англійську, а також: спорт, кулінарію, мистецтво та працю. Наразі такі класи завершують роботу, і у вересні наступного, 2024/25 навчального року їх більше не буде.
22:00
Ми повинні бути впевнені, що навіть через війну права моїх колег з опозиції в українській Верховній Раді не порушуються, вважає депутатка Європарламенту Віола фон Крамон (Viola von Cramon).