10 грудня 2013

23:13
Сьогодні співголові Львівського регіонального штабу національного спротиву, народному депутатові України від ВО «Свобода» Ірині Сех вручили повістку на допит в прокуратуру.
21:14
Львівські мітингувальники збираються створити загони самооборони для захисту людей на Євромайдані. Рішення про створення таких загонів прийняв львівський регіональний штаб національного спротиву.
12:07
Коли порядок денний Євромайдану країни остаточно перенісся з Львова до Києва, настав час пригадати, як і з чого все починалось. Про роль студентів у зародженні європротестів написано уже дуже багато. Насправді ж бунт або його імітація, що кому до вподоби, на Львівщині почався раніше – з призначення нового голови ЛОДА Олега Сала. І саме з цього моменту остаточно стала незрозумілою поведінка однієї з найбільших політичних сил в області – ВО «Свобода». Здавалося, кращого шансу зімкнути свої ряди і наростити політичні м’язи націоналістам доля ще не посилала!
20:32
Сьогодні декілька сотень студентів пікетували обласне управління міліції Львівщини в знак протесту проти затримання учора фотографа та активіста Євромайдану Олега Панаса. На переконання спудеїв, таким чином влада влаштовує репресії проти активістів.
18:52
Львівський футбольний клуб виступив проти об’єднання професійних клубів Прем’єр-ліги. Про це повідомив генеральний директор клубу «Карпати» Ігор Дедишин. За його словами власники 9-10 клубів вирішують долю всього українського професійного футболу України.
15:59
Владика Борис Гудзяк, єпископ УГКЦ, президент і фундатор Українського Католицького університету, попросив сім'ї та друзів силовиків «відвернути їх від того, що буде плямою на її душі» та «не допустити насилля».