28 грудня 2013

20:35
Радикальну позицію висловили власники приватного бізнесу Львівщини, щоб захистити Ірину Яремко – члена обласного Штабу національного спротиву.
17:43
У рамках прес-конференції, тематика якої стосувалася здобутків та невдач 2013 року для країни, провідні львівські інтелектуали висловили свої прогнози щодо року прийдешнього. Мирослав Маринович, віце-ректор УКУ, Валерій П’ятак, заступник голови Львівської обласної ради (ЛОР) та Віталій Загайний, керівник Центру громадських ініціатив, поділились своїми припущеннями про те, що принесе країні рік Коня та що потрібно робити нам, свідомим громадянам.
13:15
Вчора відбулася прес-конференція, де були підведені підсумки 2013 року та висловлені очікування на найближчий час від шанованих та відомих людей у Львові. Участь у дискусії взяли Мирослав Маринович, віце-ректор Українського католицького університету (УКУ), Валерій П’ятак, заступник голови Львівської обласної ради (ЛОР) та Віталій Загайний, керівник Центру громадських ініціатив. Присутні разом із журналістами обговорили успіхи та негаразди 2013 року та висловили нетипові погляди щодо ролі Сходу України у Євромайдані.