4 грудня 2013

21:18
Люди, котрі спочатку виходили на Євромайдани, тепер вже вимагають відставки уряду і президента. Поштовхом до такої трансформації став розгін мирної акції на майдані Незалежності. Як це оцінують представники влади, і на кого розраховані такі оцінки. Спробуємо розібратися у цій статті.
20:19
Сьогодні близько тисячі учасників львівського Євромайдану пікетували апеляційний суд Львівської області та прокуратуру Львівщини в знак протесту проти арешту хлопців, затриманих під час сутичок на Банковій у Києві.
16:56
ІТ спільнота Львова створила спеціальний сайт для збору коштів на підтримку Євромайдану. Тепер ті, хто не має можливості сам поїхати до Києва, можуть допомогти Євромайдану фінансово.
15:37
З 3 по 8 грудня магазинам, кафе та ресторанам Львова, які розташовані в центральній частині міста, тимчасово заборонили продаж алкоголю та пива. Відповідне рішення прийняв Львівський міськвиконком.
14:57
Міжнародний джазовий фестиваль «Jazz Bez» солідаризується зі студентством, яке організовує «Євромайдан» у Львові та Україні. Організатори фестивалю запровадили безкоштовний вхід на всі концерти, а під час виступів проведуть збір коштів для потреб «Євромайдану», які пізніше передадуть мітингуючим студентам.
12:52
Відомий український оперний співак Володимир Гришко так і не заспівав вчора у Львівській обласній філармонії. Організатори концерту«Il Canto» Ιtalian Τenors, який мав відбутись 3 грудня 2013 року, офіційно відмінили виступ. Це сталось після відкритого звернення Євромайдану у Львові до оперного співака, в якому його учасники заявили, що їм «неприємно перебувати на одному гектарі» з людиною, яка «підтримала гальмування євроінтеграції» та відкрито підтримує Віктора Януковича.