5 грудня 2013

23:48
На Федерацію профспілок України (ФПУ) чиниться тиск. А вимога голови федерації Юрія Кулика звільнити від мітингуючих приміщення Будинку спілок та Жовтневого палацу є провокацією. Про це сьогодні, 5 грудня, зі сцени львівського Євромайдану заявив голова Об'єднання профспілок Львівщини (ОПЛ) Роман Дацко.
22:15
Фестиваль історичних реконструкцій „Зимова варта” відбуватиметься з 6 до 8 грудня на території монастирського комплексу, який розташований у селищі Підкамінь. Фестиваль відбудеться вже вп'яте, цього року з ініціативи ГО „Спілка молоді: нове покоління” та за підтримки управління культури Львівської міської ради та Бродівської районної адміністрації.
17:46
Завтра, 6 грудня, на львівському Євромайдані зроблять опудало президента Віктора Януковича та повісять його на видному місці. Таку пропозицію сьогодні зі сцени озвучила ведуча Євромайдану Софія Федина.
16:48
Майже півсотні працівників та вболівальників ФК «Карпати» сьогодні зранку прибули до Києва, щоб підтримати Євромайдан. Брендовий автобус «зелено-білих» для подорожі надало керівництво футбольного клубу «Карпати». суворий
16:17
Цього тижня всі муніципальні львівські театри дадуть низку благочинних вистав. Всі гроші з квитків театрали передадуть на медичну допомогу та правову підтримку затриманим та постраждалим мітингувальникам, яких «зачистили» на Євромайдані.