18 грудня 2013

21:42
Вчора у книгарні „Є” відбулася розмова на тему “Що відбувається, що відбулося, чого чекати? Про Євромайдан, події та явища навколо”. Дискутували Анатолій Романюк – політолог, Ярослав Грицак – історик та Світлана Одинець – соціолог. Учасники розмови обговорили підписані документи з Росією, діяльність опозиції та ще багато подій, пов'язаних з Євромайданами.
13:07
Попри негоду на вулиці і в політиці, зимові дива все одно траплятимуться. Вперше в Західній Україні відбудеться турне Одеського театру ляльок. Артисти зіграють для малечі виставу під назвою „Новорічна казка або Щотаке Новий рік: чарівні пригоди у казковому лісі”.
23:29
Протягом 23 листопада - 14 грудня львівському євромайдану вдалось зібрати 875 тисяч гривень пожертв. Однак оргкомітет львівського Євромайдану просить жертводавців не зупинятись. Адже після завершення революції потрібно за щось повернути людей додому.
01:41
Українці Португалії зібрали та передали 3 тис. євро для Євромайдану. Про це зі сцени львівського Євромайдану повідомила представник Спілки українців Португалії Марія Ривак.