6 грудня 2013

20:31
У черговому матчі Кубка України з баскетболу «ДніпроАзот» таки зумів втримати перевагу в матчі проти «Політехніки-Галичини». Завдяки перемозі з рахунком 75-72 дніпродзержинська команда значно збільшила свої шанси на вихід до 1/4 Кубка.
18:39
Український правозахисник Мирослав Маринович прокоментував ситуацію в країні. Також він дав рекомендації, що потрібно робити у такій ситуації. Про це він розповів у ефірі hromadske.tv.
18:50
Учасників Євромайдану у Львові вночі додому безкоштовно розвозитиме автобус. Один з львівських перевізників відкрито заявив про цілковиту підтримку мітингувальників та заявив, що він буде з ними до кінця. «Ми їздили на майдан, їздимо і будемо їздити!» - заявив під час виступу на сцені Євромайдану заступник директора львівського транспортного підприємства «Успіх БМ» Володимир Іськович.
17:06
Львівський Євромайдан висунув ультиматум представникам Партії регіонів на Львівщині - до післязавтра вийти з ПР. інакше пообіцяв влаштувати бойкот торговельних марок і компаній, що належать членам Партії регіонів. Таке звернення зі сцени виголосив Отар Довженко, речник Євромайдану у Львові.
14:31
Жодна революція та акції масового протесту не створюють такої катастрофи для пересування Львовом як «несподіваний» прихід зими. Сьогоднішній ранок вкотре підтвердив цю тезу. Через ожеледицю та запізніле реагування комунальних служб більшості львів'ян вчасно потрапити на місце праці так і не вдалося. Ранок вони зустріли, простоюючи в заторах спровокованих ожеледицею. Виявляється, дороги прибирало лише 7 одиниць техніки на шість районів 730-тисячного міста.
01:07
Сьогодні, 6 грудня, у День Збройних сил України вулицями Львова пройде «Хода миру», до якої закликають приєднатись майбутніх призовників та студентів, а також їхніх матерів, дружин, доньок та взяти із собою по одній червоній троянді.