27 грудня 2013

22:37
Вчора у львівській книгарні „Є” Богдана Матіяш разом із Мар’яною Савкою, поетесою і співзасновницею „Видавництва Старого Лева”, презентувала книгу для дітей „Казки Різдва”. Це дебют письменниці у дитячій літературі. До того мисткиня творила лише „дорослі” книги. Новинка побачила світ у «Видавництві Старого Лева».
19:06
Після того, як на львівському Євромайдані сказали «геть» політикам, на сцені виступало чимало колишніх та майбутніх кандидатів в депутати, які називали себе ким завгодно, тільки не політиками. Про це під час віче заявив депутат Львівської міської ради від ВО «Свобода» Любомир Мельничук.
00:51
Напередодні Нового року Львівська бізнес-школа Українського католицького університету (LvBS УКУ) організувала дискусію „Україна 2014: що нас чекає?”. Представники науки та бізнесу разом із активними студентами обговорили можливості розвитку України у 2014 році в політичному, суспільному та економічному контексті, Євромайдан як поворотну точку історії та об’єднання громадських ініціатив: ефективна співпраця задля спільної мети.