9 грудня 2013

23:49
Сьогодні декілька десятків представників львівського штабу національного спротиву, приїхали пікетувати спецпідрозділ «Беркут», який дислокується на вул. Тролейбусній у Львові закликаючи їх не застосовувати силу до учасників Євромайдану.
19:21
Сьогодні ввечері кілька десятків львів'ян зібралися під стінами ГУ МВС України у Львівській області з вимогою звільнити затриманого фотокореспондента, активіста Євромайдану Олега Панаса.
17:59
Сьогодні декілька десятків представників львівського штабу національного спротиву пікетували гіпермаркет «Нова лінія» на вулиці Щирецькій у Львові, власником якого є народний депутат від Партії регіонів Олександр Герега та його дружина, секретар Київради Галина Герега.
16:41
У 12 турі української Екстра-ліги львівська «Енергія» зустрілася із луганською «ЛТК». Хоча більшість часу львів’яни вели в рахунку, та в підсумку все ж втратили перемогу. У другому таймі луганчани зуміли переламати хід поєдинку і святкувати вікторію з рахунком 2:3.
12:37
Голова Львівської обласної організації Партії регіонів Петро Писарчук звернувся до координаторів Євромайдану у Львові з проханням не використовувати «більшовицьких» методів політичного впливу на інакодумців та не тиснути на членів Партії регіонів. Також він звернувся до послів країн-членів ЄС з проханням звернути увагу на «порушення прав і свобод членів Партії регіонів на Львівщині».
08:31
В неділю з другої спроби мітингувальники під крики «Смерть ворогам» таки знесли останній пам'ятник Леніну у Києві, який досі прикрашав собою Бессарабську площу. Якщо одні побачили в цьому знак повалення старого режиму, то на думку львівського політолога Ігоря Балинського - це чистої води провокація. Мовляв, влада крок за кроком змушує опозицію грати за своїми правилами та переводить протест в звичне для себе протистояння Схід-Захід.
01:35
Якщо фортеця не береться приступом то береться облогою. Таку тезу під час свого виступу з трибуни львівського Євромайдану виголосив народний депутат Юрій Михальчишин.