29 грудня 2013

22:44
Сьогодні у центральному парку мікрорайону Левандівка Львівська міська влада відкрила новорічну ялинку та розпочала серію різдвяних заходів «На Повітряній більше снігу». Як і центральну ялинку Львова, левандівську "одягнули" в національну символіку України та символіку Європейського Союзу.
22:17
Громадський сектор Євромайдану у Львові просить Київ надіслати повноважного арбітра, який зможе помирити політиків, громадськість і молодь задля утворення обласного відділу Всеукраїнського об’єднання «Майдан».
20:16
«Ти потрібен у Києві!», «Спаси Україну!», «Якщо не зараз, то коли?», «За неї варто боротися!», «Синку захисти Україну», «Мій татко в Києві – він мій герой!» - саме такі заклики містять листівки, які створив креативний відділ львівського Євромайдану.
14:08
На львівському Євромайдані перед Новим роком відбулось урочисте відкриття «йолки», аналогу київської (не плутати з Євроялинкою, яку можна побачити біля Оперного театру). Щоправда, львівська «йолка» виготовлена зі сміттєвих мішків, тирси і колючого дроту, а також замінована «бімбою» з туалетного паперу.