Львівські політики «кинули» громадських активістів Євромайдану Львова?

Катерина Поліщук  |  Вівторок, 24 грудня 2013, 23:27
Львівські політики вирішили сформувати місцеву Раду «Майдану» без молодих активістів львівського Євромайдану. Ініціатори та активісти львівського Євромайдану голосно повідомили, що вони проти! І вимагають негайно виправити ситуацію.
Львівські політики «кинули» громадських активістів Євромайдану Львова?

Про це вони повідомили на офіційній сторінці «Євромайдан Львів» у facebook. Мовляв, створення керівних органів львівських обласних структур Народного об’єднання Майдан відбулось у закритому режимі, без відома та залучення ініціаторів і активістів Львівського Євромайдану. 

Зокрема, 23 грудня на засіданні Координаційної ради при Львівській обласній раді та Львівського регіонального штабу національного спротиву було сформовано комітет створення ради обласної організації Народного об’єднання «Майдан». Співголовами комітету зі створення ради обласної організації Народного об’єднання «Майдан» стали політики Ірина Сех, Володимир Парубій, Андрій Холявка, Роман Ілик, Ярослав Гінка, Микола Кадикало, Оксана Юринець, Василь Молдован, а також представники громадськості Ігор Калинець та Іван Вакарчук. Жоден з представників молодіжного руху Євромайдану до комітету не увійшов.

 «Те, що восьмеро з десяти співголів Ради Майдану є представникам політичних партій, не відповідає духові львівського Євромайдану. Молодь і студентство не сприймає намагання звести рух до «молодіжного крила», що виконує рішення політиків». – йдеться в заяві оргкомітету Євромайдану у Львові.

Активісти вимагають від керівних органів обласного відділення Народного об’єднання "Майдан" на третину збільшити кількість співголів та членів Ради, включивши представників молодіжного руху громадського сектору.

 Нагадаємо, що  «свободівка» Ірина Фаріон нещодавно назвала неполітичний  Євромайдан  троянським  конем Януковича

 

comments powered by HyperComments