«Беркут під якоюсь «накачкою» - Олександр Ксенофонтов

Катерина Поліщук  |  Середа, 11 грудня 2013, 15:03
Продюсер Руслани, львівський композитор Олександр Ксенофонтов впевнений, що «беркутівців», які прийшли сьогодні вночі штурмувати столичний Євромайдан, чимось накачали.
львівська співачка Руслана

Під час нічного штурму Євромайдану у Києві львівська співачка Руслана  разом з мітингувальниками виконувала зі сцени гімн України. А її чоловік і продюсер Олександр Ксенофонтов ходив по периметру Майдану та моніторив як поводиться  «Беркут»

 «Беркут під якоюсь «накачкою». Чи це психологічна обробка, чи це якась хімія, не знаю. У них «нездоровий азарт» розігнати мітингуючих. Не можу поки зрозуміти, чим їх обробляють проти власних мирних і щирих братів і сестер, - пише Олександр Ксенофонтов на своїй сторінці у Facebook.- Вони зомбовані, частково налякані і частково агресивно "заведені"».

При цьому він додає, що  на беркутівців психологічно  дуже тиснуть  дівчата і старі люди, які  до них звертаються хто з проханнями, хто з закликами, а хто з прокльонами. «Це працює, набагато краще, ніж вигуки «ганьба» - переконує Олександр Ксенофонтов. 

comments powered by HyperComments