Футзал. «Енергія» вдома втратила очки у матчі проти «ЛТК»

Дмитро Майстренко  |  Понеділок, 9 грудня 2013, 16:39
У 12 турі української Екстра-ліги львівська «Енергія» зустрілася із луганською «ЛТК». Хоча більшість часу львів’яни вели в рахунку, та в підсумку все ж втратили перемогу. У другому таймі луганчани зуміли переламати хід поєдинку і святкувати вікторію з рахунком 2:3.
Футзал. «Енергія» вдома втратила очки у матчі проти «ЛТК»

«Енергія» – «ЛТК» 2:3

Голи: О. Бондар, 18, Рогачов, 36 – Бессалов, 30, Разуванов, 35, Вершинін, 35

Від стартового свистку господарі одразу позначили свої права на майданчику. Гравці львівської «Енергії» активно почали атакувати, розраховуючи забити швидкий м’яч. Однак перші удари не були точними, і свистіли повз ворота. Найближче до того, щоб вразити ворота луганчан, був Олександр Бондар. Та м’яч після його удару поцілив у хрестовину.

Також близьким до того, щоб відкрити рахунок у матчі був Михайло Грицина. Після розіграшу ауту «енергетик» по центру пробив метрів з десяти. Та воротар команди «ЛТК» був на готові.

Під завісу першої частини гри активність господарів таки втілилася у забитий м’яч. Легчанов вдало розіграв штрафний удар, відкотивши м’яч праворуч на Олександра Бондаря. Воротар «ЛТК» далеко вийшов з воріт і гравцеві «Енергії» лишалося пробити повз захисників. Йому це вдалося і команди на перерву пішли за переваги господарів.

У другому таймі львівська «Енергія» трохи скинула оберти і вже більше зосередилася на вдалій грі в обороні, відповідаючи швидкими контр атаками. На початку другого тайму гравці «ЛТК» намагалися дальніми ударами пробити Володимира Кардаша. Але це не давало результату. До середини другого тайму. Капітан луганчан Бессалов потужним дальнім ударом з центральної зони відправив м'яч прямісінько в кут воріт «Енергії».

Такий розвиток подій приголомшив львів’ян, і гості цим скористалися. На 35-й хвилині Разуванов подвоїв рахунок. І на цій же хвилині Вершинін замкнув дальню стійку воріт Володимира Кардаша, і зробив рахунок 1:3. Між результативними ударами гравців «ЛТК» Рогачов мав можливість зрівняти рахунок, що тоді ще був 1:2.  «Енергетик» перехопив м’яч біля воріт суперника вийшов сам-на-сам, та переграти Савенка не зумів. Голкіпер вдало вийшов із воріт і максимально скоротив кут обстрілу.

Львівським гравцям нічого вже було втрачати, тому за 5 хвилин до закінчення матчу «Енергія» почала грати з п’ятим польовим гравцем. І вже наступної хвилини це дало результат. Рогачов ударом низом відправив м’яч у дальній кут воріт Савенка. Та на більше львів’ян не вистачило. Матч так і закінчився з рахунком 2:3.

Такий результат матчу є справжньою сенсацією. Впродовж восьми років луганчани не могли перемогти «Енергію» на її майданчику. А львівський клуб, якому потрібно наздоганяти «Єнакієвець», знову втратив очки. 

comments powered by HyperComments