У Львові розпочали бойкотувати бізнес регіоналів (ФОТО)

Валерій Шмаков  |  Понеділок, 9 грудня 2013, 17:56
Сьогодні декілька десятків представників львівського штабу національного спротиву пікетували гіпермаркет «Нова лінія» на вулиці Щирецькій у Львові, власником якого є народний депутат від Партії регіонів Олександр Герега та його дружина, секретар Київради Галина Герега.
У Львові розпочали бойкотувати бізнес регіоналів (ФОТО)

Таким чином у Львові розпочався бойкот товарів підприємств, які належать представникам Партії регіонів після їхньої відмови вийти з партії, як цього вимагав ультиматум Євромайдану.

Як розповів координатор акції, депутат Львівської міськради від  ВО «Свобода» Любомир Мельничук, метою акції є «зменшити надходження в общак», аби «гроші львів’ян не йшли на фінансування побоїв». Тож він закликав львів’ян бойкотувати будь-який бізнес, пов’язаний із Партією регіонів.

«Люди, які купують у цьому магазин, мають розуміти, що кожна копійка з цього бізнесу може бути направлена проти наших дітей», – пояснив Мельничук, додавши, що бойкот бізнесу представників Партії регіонів на Львівщині буде довготривалий. Зокрема, вже в найближчі дні пікетувальники планують навідатися і до інших торгових точок регіоналів.

Також за його словами, пікетувальники вимагають від голови ЛОО Партії регіонів Петра Писарчука розпустити обласну організацію.

Нагадаємо, вчора ввечері у Львові на стінах і вітринах фірм, які є власністю "регіоналів",  активісти Євромайдану поклеїли наліпки з написом «Обережно! Власник-регіонал!». Зокрема, вчора наліпками були заклеєні вітрини «OKСІ банку» на пл. Галицькій  (власник Олег Баляш)  та крамниць  «Родинна ковбаска», що на вулицях  Дудаєва і Дорошенка (власник Олег Баран). Проте, сьогодні в обід на дверях та вікнах «OKСІ банку» наліпки вже були здерті.

обережно - власник регионал

Львові розпочали бойкотувати бізнес регіоналів

Фото: Валерій Шмаков та zaxid.net

comments powered by HyperComments