Львівські регіонали просять Євромайдан не застосовувати до них «більшовицькі» методи

Катерина Поліщук  |  Понеділок, 9 грудня 2013, 13:16
Голова Львівської обласної організації Партії регіонів Петро Писарчук звернувся до координаторів Євромайдану у Львові з проханням не використовувати «більшовицьких» методів політичного впливу на інакодумців та не тиснути на членів Партії регіонів. Також він звернувся до послів країн-членів ЄС з проханням звернути увагу на «порушення прав і свобод членів Партії регіонів на Львівщині».
Львівські регіонали просять Євромайдан не застосовувати до них «більшовицькі» методи

«Ми кричимо, що не хочемо до Росії, а наслідуємо методи політичної боротьби «більшовиків». Хіба чимось відрізняються сесії районних та міських рад на Львівщині, які пройшли минулого тижня, від тих пленумів, на яких розправлялися з інакодумцями?- каже Петро Писарчук.- Хіба в Європі ділять бізнес за політичною приналежністю, релігіях чи інших уподобаннях? Несплата податків є найбільш ганебним злочином в Європі, бо не можна любити державу, обкрадаючи її. Заклики бойкотувати бізнес регіоналів також з арсеналу минулого. Бо ще зовсім недавно виключали з комсомолу тих, хто посмів надіти американські джинси»

При цьому Петро Писарчук наголосив, що Львівська обласна організація Партії регіонів не тільки засудила, але й категорично відмежувалась від тих провокацій, що зірвали процес підписання Угоди про Асоціацію з ЄС у Вільнюсі, привели до політичного збурення в Україні.

«Ті бійці «Беркуту», що так жорстоко побили наших дітей, точно не були членами жодної партії, а враховуючи, що вони не з західних областей, то, можливо, навіть нехрещені. А, може, не політикам, а нашим священикам вартувало б піти в ці казарми, щоб похрестити нехрещених, висповідати грішних? Ні, ми як язичники хочемо крові, репресій, провокуємо людей до розправи», - додав Петро Писарчук та запропонував дочекатись суду «над тими, хто спровокував насилля на Майдані Незалежності в Києві»

Нагадаємо, минулого тижня львівський Євромайдан висунув ультиматум  представникам Партії регіонів на Львівщині – до 8 грудня вийти з Партії регіонів інакше їхні товари та підприємства почнуть бойкотувати. Наразі жоден підприємець регіонал не вийшов з партії, тож сьогодні пікетувальники бойкотуватимуть гіпермаркет «Нова лінія», який належить дружині нардепа регіонала Олександра Гереги та ПАТ «ДТЕК Західенерго» - Рината Ахметова.  ТОВ «Барком», що належить голові Львівської міської організації ПР Олегу Барану та «ТВК Південний». Власником якого є голова  обласної організації  ПР Петру Писарчуку – наразі пікетують лише на словах.

 

 

comments powered by HyperComments