Львівським "регіоналам" влаштують бойкот товарів, якщо ті не вийдуть з партії

Валерій Шмаков  |  П'ятниця, 6 грудня 2013, 17:01
Львівський Євромайдан висунув ультиматум представникам Партії регіонів на Львівщині - до післязавтра вийти з ПР. інакше пообіцяв влаштувати бойкот торговельних марок і компаній, що належать членам Партії регіонів. Таке звернення зі сцени виголосив Отар Довженко, речник Євромайдану у Львові.
Львівським "регіоналам" влаштують бойкот товарів, якщо ті не вийдуть з партії

Зокрема, як сказано у зверненні, Партія регіонів привела до влади «нелюдів, які віддають злочинні накази про застосування сили до мирних мітингувальників».

«Лідери вашої партії, Віктор Янукович і Микола Азаров, особисто відповідальні за беззаконня та корупцію в державі, блокування євроінтеграційних процесів в Україні. Львівський Євромайдан вважає: бути регіоналом – ганьба для львів’янина», - йдеться у заяві.

Тож на думку євромайданівців, представники Партії регіонів несуть політичну й моральну відповідальність за дії своїх соратників.

«Долучаючись до партії влади, ви сподівались на захист і пільги для ваших фірм або організацій. Але справжньою владою у Львові є львівська громада. Сьогодні вона дає вам останній шанс виправити свою помилку: написати заяву про вихід із фракції Партії регіонів, здати свій партійний квиток, публічно дистанціюватися від цієї політичної сили», - закликають на Євромайдані.

Відтак, за словами Отара Довженка, у львівських регіоналів є час до 14.00 8 грудня, щоб оприлюднити або надіслати на адресу львівського Євромайдану копії заяв про вихід із фракції або партії. У разі відмови їхнім компаніям, товарам, торгівельним маркам обіцяють оголосити повний бойкот.

«Ми донесемо до кожного львів’янина заклик не купувати ваших товарів, не користуватись вашими послугами, не сприяти добробуту Партії регіонів у вашій особі. Купувати щось у вас стане поганим тоном для львів’ян», - обіцяють на Євромайдані.

Окрім цього, автори заяви звернулись до керівників вищих навчальних закладів, культурних та мистецьких установ із закликом «замислитись над тим, який приклад вони показують молодому поколінню, перебуваючи в партії, яка б’є дітей». 

comments powered by HyperComments