За Євромайдан у Львові стали "маршрутчики"

Катерина Поліщук  |  П'ятниця, 6 грудня 2013, 18:26
Учасників Євромайдану у Львові вночі додому безкоштовно розвозитиме автобус. Один з львівських перевізників відкрито заявив про цілковиту підтримку мітингувальників та заявив, що він буде з ними до кінця. «Ми їздили на майдан, їздимо і будемо їздити!» - заявив під час виступу на сцені Євромайдану заступник директора львівського транспортного підприємства «Успіх БМ» Володимир Іськович.
За Євромайдан у Львові стали "маршрутчики"

Наразі це єдиний львівській перевізник, який відкрито висловив свою солідарність з мітингувальниками на Євромайдані у Львові та давав автобуси для перевезення мітингувальників на Євромайдан до Києва та на «живий ланцюг».

«Мені би дуже хотілося представляти усіх перевізників Львівщини, чи, навіть, усієї України. Проте як чесна і порядна людина можу говорити тільки за себе, за свій вибір і за вибір нашого підприємства. Наш вибір – успішна – європейська Україна! - каже Володимир Іськович.

Перевізник попросив активістів бути мужніми мужніми та сміливими і не лякатись репресій.

 «Зараз надзвичайно складний час нашої з вами варти. Саме перед світанком найхолодніше, найтемніше, найстрашніше. Перемога вже близько. І ми не розійдемося. Бо вони тільки цього й чекають. Щойно ми роз’єднаємося і покинемо нашу варту, вони одразу розпочнуть репресії. В першу чергу вони візьмуться за вільні ЗМІ, молодих та щирих активістів і за перевізників. Вони розпочнуть утиски простих водіїв, котрі ночами, ризикуючи своїм життям, перевозять десятки тисяч людей зі Львова на Київський майдан», - наголосив Володимир Іськович.

Загалом автобусні маршрути у Львові обслуговують п’ять  перевізників.  Наразі жоден інший перевізник офіційно не висловив своєї підтримки мітингувальникам. 


 

comments powered by HyperComments