28 серпня 2013

22:22
Уперше у столиці Галичини відбудеться Міжнародний волейбольний турнір «Кубок Лева». Упродовж трьох днів (29-31 серпня) за кубок поборються білоруська команда «Марко», представники Суперліги «Фаворит» із Лубен та недавній конкурент львівської команди «Барком-Кажани» з Вищої Ліги «Хімпром-СумДУ».
20:49
Футбольний клуб «Львів», який віднедавна належить компанії львівського олігарха Петра Димінського, позбавили приміщень на основній тренувальній базі у Львові.
19:20
Щороку наприкінці жовтня Львів поринає у світ моди та краси завдяки Lviv Fashion Week. Десятки модельєрів-початківців мають змогу продемонструвати свої колекції поруч з показами найвідоміших дизайнерів України і світу. Однак, Тиждень моди мають змогу відвідати не всі. Так само, не усі мають змогу представити там свою дизайнерську майстерність. З цієї причини Lviv Fashion Week спільно з ТРЦ Кing Cross Leopolis презентує новий проект – Кing Cross Fashion Day.
19:47
Сьогодні, близько шостої ранку, помер власник найбільшого в Західній Україні олієпереробного заводу Іван Залізний. Підприємець останні кілька років боровся з раком печінки.
19:38
Єдиний державний реєстр судових рішень сухо та лаконічно повідомив: господарський суд Львівської області вирішив стягнути з ТзОВ «Ліфт-ЕКО» (компанії, яка займається встановленням ліфтів) на користь ЛКП «Львівтеплоенерго» 137,7 тисяч гривень боргу, 2,4 тисяч гривень 3% річних та 2,8 тисяч гривень судового збору. Йдеться про борг за теплову енергію для опалення та гаряче водопостачання за період з 30 червня 2011 року до 31 березня 2013 року.
18:21
По закінченні літа Львів розпочинає новий етап свого культурного та, водночас, інтелектуального життя. Найвідоміші події, що набули широкого резонансу не лише в Україні, але й у світі, чекають на львів'ян та гостей міста цієї осені. І одна із них – Форум видавців, який цього року святкує свій 20-річний ювілей. Про особливості цієї грандіозної події, її досягнення та проблеми організації розповіла «Справжній Варті» Олександра Коваль, президент Форуму, і, за версією журналу «Кореспондент», одна із найвпливовіших людей України.
14:28
Львівська обласна рада підготувала звернення до Верховної Ради України, в якому вимагає скасувати оподаткування грошових переказів, що надходять від українців, які працюють за кордоном. Мовляв це призведе до тінізації грошових потоків з-за кордону.