12 серпня 2013

22:11
Принаймні, прес-служба прокуратури області відрапортувала про черговий успіх: 9 серпня за матеріалами УБОЗ ГУ МВС України у Львівській області затримано начальника відділу однієї з податкових інспекцій міста Львова.
14:57
У Львові одночасно відкрили дві виставки російського фотохудожника Олега Відєніна. Експозиції мають назви „Портрети з околиць” та „Плечові” і експонуються у галереї „Дзига” та кафе „Ноїв ковчег”.
13:27
10 серпня у Львівському будинку органної та камерної музики відбувся незвичний концерт. Його учасниками стали народний самодіяльний хор «Нескорені» при Українській академії друкарства, а також гості із Франції - хор Chambrille.
13:11
Започаткувавши масштабні кадрові зміни у «вертикалі влади» на Львівщині, голова обласної державної адміністрації Віктор Шемчук не обмежився цілою низкою суворих попереджень та показовим звільненням голови Турківської РДА. Водночас він спрямував до Адміністрації президента подання також і на звільнення голови Бродівської районної державної адміністрації Василя Стронського.
21:46
Днями на своїй «прощальній» з Партією регіонів прес-конференції її молодий екс-активіст Богдан Хруставчук гучно розповідав про виявлені масштабні фінансові зловживання в управлінні сім’ї та молоді Львівської ОДА (яке він коротко очолював і ці порушення вже зауважив). Після цього громадськість та журналісти вирішили цим питанням поцікавитися детальніше.
21:26
Перевірка прокуратурою Львівщини розподілу пільгових путівок на оздоровлення в санаторіях, не завершилася скеруванням до Адміністрації президента подання про звільнення керівника Турківської РДА Володимира Гребенюка (за те, що замість 69 дітей-сиріт в санаторії «Артек» оздоровлювалися діти чиновників та керівництва Турківської РДА).