26 серпня 2013

20:01
22-га річниця Незалежності у Львові святкувалася надзвичай мляво та безбарвно. Ні, не те щоб львів’яни збайдужіли до цього свята – люди відзначили День Незалежності, вийшовши у місто у вишиванках, а молодь і подекуди з національними синьо-жовтими кольорами на обличчях. Байдужість продемонстрували міські чиновники та різноманітні партії, які так полюбляють навипередки горлати про свою патріотичність і любов до України напередодні виборів, ледь не розриваючи при цьому на грудях вишиванки.
18:32
25 серпня зі Львова шостий раз поспіль стартував відроджений у 2008 році веломарафон Львів-Краків-2013. Понад 60 учасників, віком від 16 до 69 років, проїдуть спортивними роверами зі Львова до Кракова – 325 кілометрів. Марафон присвячений 22-й річниці Незалежності України та Року спорту та здорового способу життя.
18:05
Директор комунального підприємства Львівської обласної ради «Доля» Святослав Шеремета звернувся до прокуратури Львівщини, СБУ та МВС з проханням відкрити кримінальне провадження щодо останків 23 тіл арештантів Дрогобицької тюрми, які віднайшли пошуковці КП «Доля». Історики стверджують - це жертви політичних репресій, яких у червні 1941 року, під час наступу німецько-фашистських військ, вбили втікачі-енкаведисти.