Новий проект від Львівського Тижня моди: Кing Cross Fashion Day

Оля Юречко  |  Середа, 28 серпня 2013, 20:19
Щороку наприкінці жовтня Львів поринає у світ моди та краси завдяки Lviv Fashion Week. Десятки модельєрів-початківців мають змогу продемонструвати свої колекції поруч з показами найвідоміших дизайнерів України і світу. Однак, Тиждень моди мають змогу відвідати не всі. Так само, не усі мають змогу представити там свою дизайнерську майстерність. З цієї причини Lviv Fashion Week спільно з ТРЦ Кing Cross Leopolis презентує новий проект – Кing Cross Fashion Day.
Новий проект від Львівського Тижня моди: Кing Cross Fashion Day

За словами організатора Lviv Fashion Week Дарії Янковської, Кing Cross Fashion Day  обіцяє стати справжньою fashion-подією у Львові, мета якої - розвиток і підтримка молодих українських дизайнерів, торговельних марок, виробників та дистриб’юторів одягу та аксесуарів. Кing Cross Fashion Day –   аналог проектів, що часто відбуваються за кордоном і передбачають так званий  Fashion Market – відкритий шоу-рум дизайнерів та брендів.

Директор ТРЦ Кing Cross Leopolis Марія Патер зазначила: «Мета нашого проекту надати можливість молодим дизайнерам представити свої колекції широкому загалу. З іншої сторони, ми намагатимемося створити в у Кing Cross Leopolis справжню атмосферу світу моди для того, щоб наші відвідувачі мали змогу дізнатися про головні модні тенденції на цей сезон».

Кing Cross Fashion Day  відбудеться 7 вересня і поєднає у собі як дизайнерські покази, так і шоу-руми. Самі покази будуть тривати з 12 до 22 години. Перша частина – покази дитячих брендів, а вже з 13 години – розпочнеться показ дорослих моделей, що презентуватимуть одяг брендів та львівських дизайнерів. Деякі з них вже презентували свої колекції минулого сезону на Lviv Fashion Week, однак переважна більшість представить свої прем’єрні колекції.

www.lvivfashionweek.com

Fashion Market буде облаштований у найпрохіднішій зоні Кing Cross Leopolis і продовжить свою роботу наступного дня –  8 вересня для того, щоб усі охочі мали можливість ознайомитися з роботами українських дизайнерів.

Окрім того Кing Cross Fashion Day  готує подарунок для відвідувачів: усі відвідувачі матимуть змогу отримати індивідуальні консультації стилістів, які допоможуть підібрати стильний гардероб у магазинах торгового центру. Для того, щоб взяти участь в акції необхідно попередньо зареєструватися на сторінці Кing Cross Fashion Day  в соціальних мережах. Окрім консультацій стилістів відвідувачі матимуть змогу скористатися послугами перукарів та візажистів. Організатори запевняють, що всі заходи, передбачені у рамках проекту,  будуть безкоштовні, і щиро запрошують  поринути у світ моди, шопінгу та краси, завітавши 7 вересня до Львова на Кing Cross Fashion Day .

comments powered by HyperComments