30 серпня 2013

17:59
Міністр охорони здоров’я України Раїса Богатирьова сьогодні удостоїла візитом Львівську область. В рамках планового робочого візиту пані Міністр сяяла свіжопідтягнутим обличчям, приймала знаки уваги ректора Львівського національного медичного університету ім. Данила Галицького та давала життєві поради студентам і журналістам.
16:41
Процес з'ясування питання «хто тут головний?!» в Львівській обласній організації «Батьківщини» стрімко набирає обертів. Оскільки днями очікується візит до Львова куратора області Сергія Власенка, який, як вже повідомлялося, має намір офіційно поінформувати голову парторганізації Романа Ілика стосовно отримання догани.
13:56
Головний біль від цілої купи проблем, які потрібно вирішувати на Львівщині, в керівництва облдержадміністрації посилився. Віце-прем’єр Олександр Вілкул «втішив» львівських чиновників (та й не тільки їх), коли переклав на них проблему, яка особливо обурює людей, що пересуваються чи то власним, чи то громадським автотранспортом: очікуйте передачі автодоріг загального користування місцевого значення від Державної служби автомобільних доріг України до сфери управління обласних державних адміністрацій.
13:40
Традиційно Львів вважається своєрідним П’ємонтом, звідки йдуть національно-патріотичні імпульси для всієї країни. З цим твердженням можна погоджуватися або сперечатися. Але все ж таки тут є свої особливості і політичного, і громадського, і культурного життя, які особливо виокремлюють Львів не просто серед інших обласних центрів, але й з-поміж центрів саме Західної України. Один з них – традиційний дитячо-юнацький фестиваль «Сурми звитяги».
20:06
Події в рамках ювілейного львівського Форуму видавців розпочнуться з 9 вересня: