7 серпня 2013

17:03
Сьогодні лише в Європейського банку реконструкції і розвитку (ЄБРР), Львів позичив 64 мільйони євро. Це більш ніж півмільярда гривень, які місту доведеться віддавати наступні півтора десятка років. Сума грантових грошей, які місто отримало бонусом під кредити, в чотири рази менша – лише 16,1 мільйони євро.
14:54
У Львові та Львівській області стартувала громадянська кампанія „Я за Україну в Європі”. Ідея кампанії полягає у прагненні об’єднати громадян України довкола євроінтеграції України. Кінцевою метою повинна стати демонстрація українській владі та країнам ЄС прагнення українців бути частиною ЄС на Саміті „Східного партнерства” у Вільнюсі.
13:33
Дим з підвалу, міліція, надзвичайники, газовики, будівельники і «качки» в спортивках - саме так виглядає будівництво нового ресторану «Королівська пивоварня». За кілька метрів від міської ратуші, у самому серці зони ЮНЕСКО, підприємець захопив внутрішній дворик між будинками, викопав під ним приміщення, а тепер взявся за підвали. Міська влада розводить руками - важелів впливу на забудовника немає. Мешканців будинку № 16 на Площі Ринок, які намагались відвоювати своє майно, викурили з підвалів газом!
11:33
Ще в червні 2011 року працівники міліції порушили кримінальну справу за нанесення на будинках у Львові малюнків, на яких зображено особу, схожу на президента Віктора Януковича з простреленою головою. З формулюванням «за фактом пошкодження фасадів будинків на території Галицького району Львова, за ч. 1 ст. 194 Кримінального кодексу (умисне знищення або пошкодження чужого майна, що заподіяло шкоду у великих розмірах)».