19 серпня 2013

20:05
Поки влада Львова і керівництво Шевченківського гаю вирішують проблеми використання грандів від ЮНЕСКО, цей музей живе своїм життям. Львів’яни і гості міста радо відвідують заповідник, прагнучи «хліба і видовищ». Такі звичайні та прості їхні бажання вчора задовольнила Громадська організація «Гільдія приватних пекарів та кондитерів Львівської області», яка провела у Львові смачне та співоче свято хліба.
17:47
Народний депутат від ВО «Свобода» львів'янин Юрій Михальчишин остаточно розсварився зі своїми колишніми соратниками з «Автономного Опору». Члени громадського руху «Автономний Опір» заявили, що їхніх активістів побила охорона Михальчишина. Нардеп, своєю чергою, написав на них заяву в міліцію і звинуватив у замаху на його життя і здоров'я.
12:19
Як повідомили організатори на своєму сайті, триатлон «Proba» зараховують як ІІ етап АКЗУ Multi XC (аматорського кубку Західної України з мультикрос-кантрі). Участь у цьому заході взяли п’ятнадцять учасників. Для багатьох це був перший у житті досвід подібних спортивних змагань.