2 серпня 2013

16:17
На Львівщині чітко визначились, хто винен у поганих дорогах. Протягом двох тижнів з посад «пішли» Тараса Сиротинського, керівника Львівського облавтодору, та Юрія Тарасовича, директора Служби автомобільних доріг у Львівській області. Останньому взагалі загрожує кримінальна відповідальність.
13:52
Новий неординарний проект «SCIENTIFIC FUN – НАУКОВІ ПІКНІКИ В УКРАЇНІ» стартує 14 вересня у Львові. Його організаторів не бентежить той факт, що у часі він збігається з ще одним грандіозним львівським дійством, що вже набуло резонансу на міжнародному рівні – Книжковим форумом. Вони щиро впевнені, що проект буде особливим явищем в культурному житті не лише Львова, але й усієї України.
13:34
Андрій Садовий напередодні відпустки, яку разом з дружиною, дітьми та тещею проведе у Хорватії, не тільки демонстративно прозвітував львів’янам стосовно придбання нового житла загальною площею 695 кв. м., привізши до нього групу журналістів комфортним туристичним автобусом.
12:56
Інколи події, які відбуваються у невеликих містечках, є доволі цікавими для значно ширшого кола громадськості. Особливо, коли туди вплутані такі явища як корупція, популярна опозиційна партія тощо. Отож, Львівщина, Жовківський район, місто Рава-Руська.
10:59
Втомившись від закидів депутатської більшості ВО «Свобода», щодо його майбутнього помешкання, мер вирішив зробити «хід конем» - і, поки депутати у відпустці, показав свою майбутню домівку ... журналістам.
10:15
У Львові, в Палаці мистецтв, що на вулиці Коперника, 17, вчора відкрилась експозиція, присвячена безпритульним собакам та котам. Її мета — проінформувати громадськість про становище безпритульних мурчиків та бровків, а також зібрати кошти на стерилізацію хвостатих, які не мають домівок. Кожен охочий зможе вкинути у спеціальну скриньку, яка стоятиме на виставці, кілька гривень задля доброї справи.