22 серпня 2013

19:11
Через кабмінівські маніпуляції з вибірковим підвищенням зарплат в медичній сфері, під кінець року без грошей можуть залишитися всі бюджетники. В Львівській облдержадміністрації підбили дебет з кредитом – забракло 305 мільйонів.
16:36
Сьогодні у Львові відбулись відразу дві незалежні акції протесту організовані автомобілістами. Причина - Верховна України Україна намагається поповнити бюджет за рахунок власників авто. Організатори обох акцій попереджають: якщо до них не дослухаються, то колони підуть на Київ.
13:20
Щиро потішив своїх виборців колишній голова львівського обласного «Фронту змін», народний депутат від «Батьківщини» Степан Кубів. Справа в тому, що вже незабаром почнеться призначення начальників обласних виборчих штабів «Батьківщини» на президентські вибори 2015 року. Як начальник такого штабу в 2012 році, Кубів знає, які великі ресурси проходять через цю структуру (а на президентських виборах вони будуть ще більшими).
13:04
Львів — столиця не лише шоколаду, кави, культури, але й велосипедів. У цьому неодноразово переконували організатори різноманітних велоперформансів, що відбуваються у Львові з постійною періодичністю. Підтвердженням цього є наступна “велоподія” — веломарафон “Львів — Краків”, що стартує 24 серпня у Львові і має на меті популяризувати велоспорт серед людей різного віку.