14 серпня 2013

16:26
Майже 60 працівників «Арени Львів» кілька місяців чекають на зарплату. Через тривалі роздуми уряду щодо того, чи потрібно брати євростадіон під опіку держави, гроші на утримання арени не виділяли. Заробити ж самостійно тодішньому керівництву не вдалося. Тепер, шукати хто ж «недопрацював» буде міліція за ініціативи Служби безпеки України.
14:57
Відпустка мера Львова Андрія Садового чорною смугою накрила міську владу. Не встиг стихнути скандал щодо забудови на вул. Староєврейській, 9 - площі Ринок,16, як знову біда. Єврейська громада Львова через суд відвоювала своє право на збереження іудейської історії. Вищий господарський суд України визнав – Львівська міська рада не мала права виділяти ділянку на вул. Федорова 23-28 під будівництво чотиризіркового готелю. Однак як бути з інвестором – загадка. Адже договір про право оренди ділянки досі дійсний та й повертати – 19 млн грн у ратуші не поспішають. юдейська
01:51
Чому люди звертаються до свого минулого? Чому раз за разом відвідують історичні пам’ятки і навідуються до музеїв? На це, напевно, є чимало причин і для кожного вони свої. Одні бажають яскравих вражень, з якими буде так приємно поділитися з рідними і друзями. Інші ж тяжіють до нових знань, які поглиблять їх ерудицію і розширять кругозір.
17:53
Процес вливання свіжої, «фронтової» крові до Львівської партійної організації «Батьківщини» триває. Щоправда, члени «Фронту змін» не надто активно поспішають оновлювати свої кишені біло-сердечними партквитками. Нещодавні дані: написано лише близько 400 заяв про вступ, з них 280 заяв потрапили у відповідні парторганізації на «розгляд». Поки що «позитивно розглянули» (прийняли до партії) 174 «екс-фронтовиків».
10:59
У львівському парку «Знесіння» облаштують міні-зоопарк. Дозвіл на використання території в 1700 квадратних метрів, яка прилягає до недобудованого готелю, надали місяць тому депутати Львівської міськради. Паркову землю підприємство орендуватиме упродовж 5-ти років без права приватизації та забудови. А невеличкий зоокуток, де вже мешкають більше 10 видів тварин та птахів, зможуть побачити відвідувачі безкоштовно.
09:36
Стратегічний товар неповноцінний та не відповідає стандартам, українцям постачають газ неналежної якості. Про це заявив колишній нардеп та міністр палива та енергетики опозиційного уряду Олександр Гудима. За його словами, за якістю блакитного палива слідкує лише одна структура. На етапі ж кінцевого споживання жодних перевірок ніким не проводиться. Однак тестування, яке неофіційно організував екс- депутат, наочно продемонстрували відхилення від стандартів.
10:55
У Львові триває фестиваль єврейської культури LvivKlezFest. Впродовж серпня львів’яни та гості міста матимуть змогу долучитися до кращих зразків зі скарбниці єврейської культури.
20:58
У Львові триває фестиваль єврейської культури LvivKlezFest. Впродовж серпня львів’яни та гості міста матимуть змогу долучитися до кращих зразків зі скарбниці єврейської культури.