27 серпня 2013

01:51
Громадськість не може бути пасивною напередодні листопадового саміту у Вільнюсі. Про це заявив Координатор робочої групи Національного круглого столу «Порозуміння заради європейського майбутнього» Сергій Бондарчук під час ефіру програми «Сьогодні про головне» на каналі TVi.
17:01
Три кілометри дороги до митного пропуску Грушів-Будомєж суттєво попували імідж і життя Службі автомобільних доріг у Львівській області. Журналісти виявили, що заміть готових 2 км асфальтованої траси, про яку рапортувало керівництво Служби два тижні тому, до митного переходу веде зоране поле. Та ще й місцеві погрожують заблокувати будівництво, поки їм не відремонтують дорогу до райцентру.
12:59
До Дня Незалежності на вулиці Львова випустили довгоочікуваний перший низькопідлоговий вузькоколійний трамвай українського виробництва. Щоправда, в борг. Попри те, що трамвай ще в липні офіційно передали на баланс ЛКП "Львівелектротранс" - мерія й досі недоплатила за нього майже 8 млн грн. І коли розрахуються – невідомо.
11:34
Таку потрібну і довгоочікувану вікторію львівський клуб здобув у матчі проти «Говерли», перегравши ужгородців з мінімальним рахунком 1:0. Переможний м'яч забив Сергій Зеньов на 57-й хвилині. Таким чином перервавши незабивну і програшну серію на своєму стадіоні «Україна».
21:02
У Львові нещодавно відбулася творча зустріч у незвичному для мистецтва місці. Відомий київський кінорежисер Михайло Ткачук зустрівся із поціновувачами кіномистецтва у Музеї-меморіалі жертв окупаційних режимів „Тюрма на Лонцького”.