8 серпня 2013

17:26
СБУ – закрита структура, але інколи полюбляє похизуватися професійними успіхами. Ось і цього разу прес-служба УСБУ у Львівській області розповсюдила цікаве повідомлення. Виявляється, ще у червні цього року в міжнародному пункті пропуску «Краковець» працівники СБУ затримали іноземця, який спробував незаконно ввезти в Україну хімічну речовину, що використовується при виготовлені особливо небезпечних наркотичних засобів.
17:27
У Турківському районі з 69 дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування, які претендували на оздоровлення, жодна не отримала пільгової путівки в «Артек» чи «Молоду гвардію». Відпочивати за кошт держави поїхали лише діти місцевих чиновників. У решті районів Львівщини схожа ситуація – путівки або не потрапляли до адресатів, або за них потрібно було суттєво доплачувати. Голова ЛОДА Віктор Шемчук запевнив – за таке полетить багато голів, як чиновників, так і лікарів, які видавали «липові» довідки.
16:39
7 серпня на брифінгу голова Львівської обласної державної адміністрації Віктор Шемчук повідомив новину: департамент охорони здоров'я ОДА нарешті отримав директора.
15:05
Унікальну 500-літню писанку віднайшли на глибині більше п’яти метрів під час розкопок на приватній ділянці в центрі Львова. Фахівці припускають, що це може бути найдавніший артефакт такого типу знайдений в Україні.
01:51
Розпочато прийом робіт на XІІ Міжнародний відкритий творчий конкурс журналістів «Срібне перо - 2013». Участь у конкурсі можуть брати журналісти, які працюють у ЗМІ й інтернет-виданнях України, АР Крим і представники закордонних медіа.