Футбольний клуб регіонала Петра Димінського дав автобуси вболівальникам, які поїхали в Київ підтримати Євромайдан

Катерина Поліщук  |  Четвер, 5 грудня 2013, 16:45
Майже півсотні працівників та вболівальників ФК «Карпати» сьогодні зранку прибули до Києва, щоб підтримати Євромайдан. Брендовий автобус «зелено-білих» для подорожі надало керівництво футбольного клубу «Карпати». суворий
Футбольний клуб регіонала Петра Димінського дав автобуси вболівальникам, які поїхали в Київ підтримати Євромайдан

Як розповів один з організаторів Богдан Малькута, на акції мирного протесту в Київ приїхали в основному працівники та вболівальники ФК «Карпати». Також «зелено-білі» підвезли троє людей, які просто попросились до автобусу. Загалом приїхало 48 людей. Десь 15 з них – це члени громадської організації вболівальників «Завжди вірні». Решта – працівники клубу.

 «Ми будемо тут два дні – четвер та п’ятницю, а потім повернемось до Львова. З собою брали національні прапори, прапори ЄС, а також символіку «зелено-білих». Всі акції будемо проводити мирно. Перед поїздкою провели суворий інструктаж, а також перевірили чи вболівальники не взяли фаєрів чи інших заборонених предметів». – розповів Богдан Малькута.

Автобус для поїздки до Києва на Євромайдан львівський клуб надав з ініціативи профспілкового комітету працівників ФК «Карпати» та громадської організації «Завжди вірні», що об’єднує уболівальників «зелено-білих» і є керуючою стороною ФК «Карпати».

Нагадаємо, почесним президентом ФК “Карпати” є відомий львівський олігарх та член Партії регіонів Петро Димінський.

comments powered by HyperComments