Начальник міліції Львівщини особисто вручив Ірині Сех повістку в прокуратуру (ВІДЕО)

Валерій Шмаков  |  Вівторок, 10 грудня 2013, 23:11
Сьогодні співголові Львівського регіонального штабу національного спротиву, народному депутатові України від ВО «Свобода» Ірині Сех вручили повістку на допит в прокуратуру.
Начальник міліції Львівщини особисто вручив Ірині Сех повістку в прокуратуру (ВІДЕО)

Повістку народному депутатові вручав особисто начальник міліції Львівщини Олександр Рудяк в той час як Ірина Сех разом із студентами та журналістами зайшла в його особистий кабінет аби дізнатися деталі і причини вчорашнього затримання фотографа і активіста Євромайдану Олега Панаса.

Нагадаємо в цей час під стінами Головного управління МВС у Львівській області проходив студентський пікет проти переслідування євромайданівців.

Саму повістку Ірині Сех було вручено «заднім числом». Зокрема в повістці йшлося що свободівка мала з’явитися сьогодні на 11.00 в слідчий відділ прокуратури у Львівській області для забезпечення участі у допиті в якості свідка в кримінальному провадженні № 42013150000000176 від 9.12.2013 року. Проте, після вручення повістки Олександр Рудяк повідомив Ірині Сех, що вона завтра може сконтактуватися із слідчим і сама визначити для себе зручний для допиту час.

Після цього народний депутат повернулась до пікетувальників та розповіла що не знає з приводу чого її можуть викликати у прокуратуру. Водночас, як раніше повідомляла свободівка, прокуратурою було порушено кримінальну справу через мітинг, який відбувся у неділю, 8 грудня, на львівському майдані.

Також, як розповіла свободівка, зараз на Львівщині перебуває група з Генеральної прокуратури України, яка працює над тим, аби порушувати кримінальні справи проти опозиції. Тож за її словами, це є початком політичних репресій на Львівщині.

«Ми маємо зараз 18 політичних в’язнів. Олегу Панасу, якого затримує київська міліція навіть не надали негайної юридичної допомоги як цього вимагає Конституція. Тому, тільки разом ми сила! Тільки разом можемо захистити Україну», - зазначила Ірина Сех.

comments powered by HyperComments