У Львові закликали знищувати всі портрети Януковича

Валерій Шмаков  |  Вівторок, 3 грудня 2013, 18:33
Під час сьогоднішнього віча на львівському Євромайдані зі сцени пролунала пропозиція оголосити Львів територією вільною від Януковича, як це вже зробили деякі населені пункти, а також знищувати всі портрети президента Віктора Януковича, які тільки є в місті. Таку пропозицію зі сцени виголосила ведуча львівського Євромайдану Софія Федина після провалу голосування за відставку уряду у Верховній Раді.
У Львові закликали знищувати всі портрети Януковича

Зокрема, як нагадала вона, ряд міст України вже оголосили себе територією без Януковича тож поцікавилась чому львівські владоможці, які заявляють про свою єдність з народом досі не зробили так само. Адже за її словами, не можна допустити, аби в кабінетах адміністративних приміщень висів портрет президента, з вини якого відбувся силовий розгін Євромайдану у Києві.

Після цього ведуча попросила громаду на майдані проголосувати за таку пропозицію і близько 10 тис. присутніх на площі одностайно її підтримали підняттям рук та схвальними вигуками. Відтак, Софія Федина закликала знищувати всі портрети чинного глави держави, окрм тих, «які із червоною цяткою на лобі», а також повикидати їх із чиновницьких кабінетів.

comments powered by HyperComments