БЛОГИ

14:42
Ще робота жодного очільника Міністерства охорони здоров’я не викликала такого суспільного резонансу, протистояння та спротиву, як те, що сьогодні робить Уляна Супрун і її команда.
15:01
Свято посеред війни.
21:03
Ухвалу Львівської міської ради про облаштування п’яти пунктів сортування сміття уже готуються оскаржувати у суді
13:12
Щоразу, коли у Львові бодай хтось бодай десь затинається про можливу реформу транспорту, у містян та примістян поневолі починає сіпатися то праве, то ліве око.
18:19
Моє перше знайомство із Надією Савченко було заочним, навесні. Я приїхала до рідного міста до батьків. І випадково побачила на столі роздруківку із книги Савченко, розділ «Гниле болото Броди».
08:38
Мера Львова Андрія Садового прийнято вважати майстром інформаційно-маніпулятивних технологій
12:45
На минулий вік-енд львів’ян щиро потішила новина про головного комунальника міста – начальника управління житлового господарства міськради Юрія Гольця. 
21:43
Головні атрибути кожної держави – це її прапор, герб та гімн. Неоімперія Росія також їх має. Але чи такі вони вже «ісконно русскіє», як вважають росіяни. Не забуваючи, вказувати на свою винятковість.
18:25
У другій частині пропоную розглянути, як історики оцінюють спадок Київської Русі. Які державні утворення на уламках першої української країни вважають правонаступницею.
18:26
Завжди українцям нав’язували родинні зв’язки із росіянами. Ніби український та російський народи – братні. Та дослідження істориків свідчать дещо про інше. Зокрема, такі науковці, як Леонід Залізняк та Валерій Бебик, говорять, що «рідність» народів надумана.