БЛОГИ

15:22
І не просто втік - а заманив останнього в капкан.
14:13
Чому Білецький - єдиний український політик, який поступив за законом честі.
23:27
Сьогодні відбувся з‘їзд Батьківщини. І якщо після фраз «блокчейн переборе корупцію» всі ми чекали абсурдно-квазіпрогресивного дійства, вийшла просто якась пародію на страву з єврейської кухні-накидати усе, що є, змішати і подати. 
19:07
Мер заявив що захищатиме ЛГБТ-шників, бо в нього такі в ЛМР працюють.
18:09
У 2018 році в Україні повноцінно почав працювати Український культурний фонд, - установа, що вповноважена підтримувати грантами культурні проекти юридичних осіб (приватних, комунальних чи державних організацій), а також фізичних осіб-підприємців.
12:09
У неділю, 23 грудня, у 5 ОТГ Львівській області відбулися перші вибори депутатів та голів громад, явка сягнула понад 50%.
18:25
Мало хто, крім політично обізнаних львів'ян, зауважив, як змінилася на початку тижня риторика центрального штабу БПП «Солідарність» щодо підсумків виборів 24 грудня.
22:40
«Справжня Варта» дослідила історію всіх пам’ятників Головнокомандувачу Української Повстанської Армії на Західній Україні.
12:15
Вибори 29 жовтня показали активність більшості політичних сил Львівщини. Нарешті політики зрозуміли: вибори є найбільш цивілізованою формою політичного процесу.