БЛОГИ

14:39
Під час чергової ескалації українсько-польського конфлікту проблема Гути-Пеняцької, як на мене, є абсолютно висосаною з пальця.
15:25
Андрій Садовий, пухлина, що вже затруїла власне місто, намагається розкидати свої метастази на цілу область. На цілу Україну, ніде правди діти.
16:42
Менш за все хочеться виступати в ролі лиховісної Касандри, тим паче, що вона зле закінчила. Але чи я один бачу всю катастрофічність львівської господарки?
23:04
Одного разу, знімаю я 202-роковини народження Вербицького біля однойменного пам'ятника у Львові. Ще не почалося, стою, чекаю, підходить до мене жінка. Дивна вся, ніби із чудернацької країни де живе Аліса, Капелюшник і Чеширський Кіт. Дивиться вона на мою камеру, і питає...
14:34
Коли трапляється трагедія, стає сумно. Коли ж трагедію перетворюють на фарс, - веселіше не робиться.
08:56
Історія має звичку повторюватися. Особливо якщо на її уроки не звертають уваги.
14:24
Свідок секти царя Миколи ІІ, депутат Держдуми Наталія Поклонська, більш відома як «няшна прокурорша» анексованого Криму збирається через суд заборонити прем’єру фільму «Матильда», яка має відбутися наприкінці жовтня нинішнього року. Причина до неймовірного банальна – творці картини втрутилися в особисте життя царської родини.
13:14
Для експертів ЮНЕСКО святих і недоторканних немає.
15:21
Коли по усьому Львову знаходять рожевий сніг, про це неможливо не писати.
11:04
Як сніг ховає найбільшу проблему Львова - сміття.