БЛОГИ

21:11
Міські автобусні маршрути, які рухаються територією населених пунктів Пустомитівщини мають бути або вкорочені, або не брати в селах пасажирів
18:33
Із осені 2016 року львівські комунальні транспортні підприємства при закупівлі громадського транспорту жодного разу не використовували українську систему електронних закупівель «ProZorro»
21:18
Далекого 1988 року вперше відбулась арехеологічна експедиція Запорізького тоді ще державного університету на березі Дніпра десь між Запоріжжям і Херсоном. Відтоді щоліта тут досліджують величезний могильник, однак з 2019 року на Мамай-горі суттєво змінився контингент учасників, і розпоки стали відкритішими для охочих. Враження одного з волонтерів – у ексклюзивному репортажі.
19:26
Спойлер - любителям класичних штампів української історіографії не читати, викликає когнітивний дисонанс і провокує глибокі внутрішні переживання, аж до бажання позбавити автора українського громадянства.
18:58
Виконком міськради видав черговий дозвіл на будівництво. Так, я знаю, що далі тут мають бути якісь скандальні деталі - знову провалили зонування, загубили 10 поверхів в проєкті, випадково знесли пам’ятку архітектури національного значення або знову причепили балкон-шпаківню до якоїсь історичної вілли, але ні.
18:40
І шляхи Господні, як то кажуть...
13:21
Навіть незважаючи на сумну історію невзаємної любові СН і Львова, не висунути кандидата від зелених у мітсі Лева якось не гонорово.
20:29
Ще до того, як надійшли перші дані екзитполів, знаючі люди змагалися з інсайдерами в прогнозах за підсумком Судного Дня. Інсайди від редактора «Варти» Ростислава Касьяненко.
18:09
У роки Другої світової війни у Львові, як і у більшості тимчасово окупованих німецькими військами міст, діяло гетто для євреїв. Однак чимало з них врятувались у різний спосіб.
17:12
Котики, трава, велосипеди, айтшнікі і Гітлер - так Сдаовий бореться за молодий електорат.