20 листопада 2013

21:25
Львівщина традиційно вважається регіоном, що страждає важкою алергією на лівацькі ідеї, натомість шалено захоплюється правою ідеологією, віддаючи свої симпатії від виборів до виборів різним її репрезентантам. Раніше – КУНові, УНА-УНСО, СНПУ, останніми роками – «Свободі» (спадкоємниці СНПУ). Але ж час не стоїть на місці, то чи не пора вкотре змінити політичного улюбленця?
20:12
У матчі групового раунду Кубка України з баскетболу львівський клуб «Політехніка-Галичина» вдома не зуміла переграти баскетболістів дніпродзержинського «ДніпроАЗОТу». Гості святкували перемогу з рахунком 73-76.
17:52
Торішня зима нічого не навчила керівництво держави. Мало з того, що з держбюджету не виділили жодної копійки на закупівлю спецтехніки, так ще й Держказначейство не оплачує спецтехніку, яку Львів купує за власні гроші. Навіть закупівля піскосуміші для посипання вулиць під час ожеледиці – сьогодні зависла через блокування грошей на «рахунках» Держказначейства.
15:53
Міська влада Львова розчарувалася у відпочинковому туризмі. В магістраті переконані - Львову потрібні інтелектуальні туристи, які приїдуть задля наукових конференцій, а не - алковікендів. Тож у мерії активно взялись за перетворення Львова на «мекку» наукових конференцій, бізнес-зустрічей та IT-зібрань.
14:57
Вже сьогодні у Львові розпочинається довгоочікувана театральна подія – IV фестиваль сучасної драматургії «Драма. UA». На прес-конференції, що відбулася з нагоди відкриття, організатори, гості та представники влади розповіли про суть фестивалю, його мету та значення.
13:28
У рамках прес-конференції „Охлократія в Галичині” львівський блогер Юрій Ситник презентував книгу „50 фрагментів реальності”. У виданні зібрані блогерські статті автора. Книга видана невеликим накладом, і як зазначив видавець „книга може бути подарована людям під гарантією прочитання”, адже її ніде не можна придбати.
11:57
У книгарні „Є” 18 листопада відбулася презентація унікальної книги «Людяність у нелюдяний час». Видання присвячене розповідям про доброчинців, які допомагали вижити іншим у час Голодомору. Презентація відбулася у рамках проекту „Історичні діалоги”.
11:30
Хто не знає, що Дієго Марадона насправді нереалізований фотограф, який, одначе, надихає на творчість саме у контексті фото,тому варто завітати на виставку від учнів школи фотографії, що носить ім'я відомого футболіста. Експозицію з концептуальних знімків від учнів фотошколи, об'єднаних назвою та ідеєю «Роман із камерою» презентували вчора у кав'ярні Леваковського.
10:48
«Львів очима молоді» – виставка картин під такою назвою відкрилась вчора у невластивому для мистецьких подій місці – Юнікредитбанку на площі Міцкевича. Однак молодь Львова презентувала тут не лише свої твори, але й нового студентського мера – Богдана Зятика, привітати якого на виставку завітав навіть міський голова.