4 листопада 2013

21:16
В останньому матчі львівські "Карпати" втратили перемогу з одеським "Чорноморцем". На останніх хвилинах нападник гостей Анатолій Діденко подарував своїй команді один заліковий пункт.
20:13
У другому матчі між київськими «Генералами» та львівськими «Левами» вболівальники побачили справжню гольову феєрію. Львівські «Леви» у цьому матчі були не царями африканських саван, а кошенятами. Столична команда розчавила гостей з рахунком 9:2.
19:33
У Львові розпочав роботу ярмарок харківських товаровиробників, який відбувається у нашому місті вже увосьмеро. Вперше ярмарок стартував ще у 2005 році, а з 2008-го став щорічним.
18:22
У матчі сьомого туру футзальної Екстра-ліги України місцева "Енергія" вдома святкувала перемогу над рівненським "Кардиналом". Матч закінчився із рахунком 3:0.
13:23
Будь-який авторський твір є самостійною одиницею, хай то книга, картина, річ з колекції початківця чи метра. Дуже рідко авторський витвір знову стає носієм іншого мистецтва. Однак саме такий принцип взяла собі за мету втілити в життя креативна команда Гончаренко. сom , створюючи свою новаторську виставку під фантасмагоричною назвою «Без дроту і пінопласту».
13:18
Перший віце-президент Федерації футболу України Сергій Стороженко звертався з листом до FIFA, в якому власноруч запропонував дискваліфікувати "Арену Львів".
13:18
Про значення твору мистецтва, його головну ідею і мету дискутували ще з давніх часів. Сьогодні ця проблема постає особливо гостро. Простіше кажучи, надзвичайно важко нині відрізнити справжній шедевр від «буденщини». Я задумалась про це, відвідавши виставку Лариси Стадник «Моя бабуся» у галереї «Дзиґа».
12:03
Сьогодні. 4 листопада 2013, до львівської міліції надійшло повідомлення про замінування відразу двох судів: Апеляційного суду Львівської області, що на пл. Соборній, 17 та Львівського адміністративного суду, що на вул. Саксаганського,13.