25 листопада 2013

23:19
Завтра учасники львівського Євромайдану планують йти пікетувати вищі навчальні заклади Львова, керівництво яких перешкоджає брати участь студентам у мітингах. Про це сьогодні ведучі повідомили зі сцени Євромайдану, які також попросили студентів взяти із собою пластикові пляшки наповнені камінцями, аби створити на пікеті хорошу «озвучку».
17:56
На Євромайдан у Львові ‬ не відпускають студентів юридичного факультету Львівського державного університету внутрішніх справ та Львівського вищого професійного училища дизайну та будівництва, Інституту економіки і менеджменту НУ "Львівська Політехніка".
17:25
Понад 10 тисяч студентів прийшли з Євромайдану на площі перед пам’ятником Т.Шевченку до Львівської облдержадміністрації з вимогою відставки губернатора Львівщини Олега Сала. Голові ЛОДА спудеї кричали «Ганьба!» та кидали сніжки у бік вікон Львівської ОДА. Двері до облдержадміністрації тримала під охороною міліція, не впускаючи нікого в приміщення.
16:37
Нещодавно у приміщенні галереї Мадам Пальмгрен відкрилася виставка стипендіатів програми Міністра культури Польщі Gаude Polonia. Експозиція має назву „Графічна лінія” і проходить в рамках Vll конференції випускників польських освітніх, наукових та художніх стипендіальних програм.
15:03
Сьогодні студенти всіх найбільших львівських ВНЗ кількатисячною колоною організували пішу ходу від пам'ятника Шевченка до пам'ятника Франку. Там до них приєдналась колона студентів НУ «Львівська політехніка», студенти з Івано-Франківська та викладачі ЛНУ ім. Івана Франка. Після чого колона повернулась до пам'ятника Шевченку, звідки готується йти пікетувати Львівську облдержадміністрацію та вимагати відставки голови Олега Сала.
14:21
У Львові міліція поводилась по-європейському і забезпечувала громадський порядок зупиняючи машини та пропускаючи колони мітингуючи студентів. На відміну від Києва, де правоохоронці спільно з «Беркутом» витісняли мітингувальників під приводом монтажу новорічної ялинки та різдвяного ярмарку.
03:23
На Євромайдані у Львові навіть в темну пору доби кипить життя – на площі біля пам’ятника Т.Шевченку перебуває декілька сотень студентів. Молодь на площі намагається чимось себе розважити, в той час як студенти у наметах займаються організаційними справами, стоять на варті, готують їжу, або ж відпочивають після важкого дня.