28 листопада 2013

17:33
Представники Дрогобиччини, які вже кілька днів перебувають на Євромайдані в Києві, дещо розчарувалися у власному представникові в парламенті – голові Львівської обласної організації ВО «Батьківщина» Романові Ілику. І щиро поділилися своїми емоціями в Інтернеті.
17:22
Актори львівського театру ім. Леся Курбаса виконали гімн України "Ще не вмерла Україна" на мотив гімну Євросоюзу "Ода до радості". Слова Павла Чубинського ідеально лягли на музику Людвіга ван Бетховена.
16:23
Багатотисячний Євромайдан у Львові почав скандувати «Ганьба!» Юрію Луценку за те, що він не вірить у Євромайдан.
15:58
В п’ятницю 29 листопада 2013 року о 12 годині в Україні постане «Живий Євроланцюг Україна-Європа». Акція триватиме годину і має на меті поєднати у живий ланцюг понад півмільйона людей. Зараз організатори "Живого Євроланцюга Україна-Європа» шукають активістів у Рівненській та Житомирській областях. Про це оголосила зі сцени Євромайдану у Львові ведуча Софія Федина. Попри це зупиняти формування символічного єднання столиці України з кордоном з Євросоюзу – ніхто не збирається.
14:17
Нещодавно до Львова завітав Георгій Сігуа, Голова національної адміністрації туризму Грузії. Високопосадовець прибув з метою презентувати львівським туроператорам особливості і переваги туристичних подорожей в Грузію.
13:27
У час тотальної зневіри і народного піднесення, кризи і щирої (ще поки) віри у світле (таки вже нарешті!) майбутнє є люди, які думають про інших. Інші – це діти сироти, а люди – це влада Львівської області, яка забезпечує їх дахом над головою і (щонайголовніше!) сім’єю…Ну, як мінімум, каже, що забезпечує.
12:31
«Абсурд народжується із сутички людського розуму і позасвідомого мочання світу», – говорив Альбер Камю. Ці слова особливо актуально звучать у контексті сьогоднішніх подій. Однак застосувати їх можна і до сучасного мистецтва. А точніше фотомистецтва, яке у галереї «Музей ідей» презентує виставка молодого, але вже відомого фотомитця Максима Семинька.