15 листопада 2013

19:46
Дорогу молодим та перспективним! Львівська міськрада замовила за 46 млн. грн. ремонт вул. Мечнікова молодій фірмі зі статутним капіталом у тисячу гривень. Переможцем тендеру на реконструкцію вул. Мечнікова (на відтинку від Пекарської до Личаківської), який був оголошений Управлінням капітального будівництва (УКБ) Львівської міської ради, стало ТОВ «Львівбудмережі» – повідомляє сайт «Наші гроші. Львів» з посиланням на "Вісник державних закупівель"
20:35
Друге коло Екстра-ліги львівська «Енергія» розпочне у сусідньому Івано-Франківську. Тут гравці львівського клубу поміряються силами з місцевим «Ураганом». Матч відбудеться 16 листопада о 14:00.
17:56
Столиця Галичини потрапила до офіційного списку міст, що претендують на право проведення XXIV зимових Олімпійських ігор 2022 року. Про це повідомили на офіційному сайті Міжнародного олімпійського комітету.
16:53
На проспекті Червоної Калини у Львові минулого тижня розпочали підготовчі роботи на ділянці, де будуватимуть тренувальну базу до Чемпіонату Європи з баскетболу 2015 року. Після Євробаскету-2015 вона буде використовуватись як спортивна школа Сихівського району. Тут розвиватимуть ігрові види спорту: гандбол, волейбол, баскетбол.
16:57
14 листопада о 2-й годині дня губернатор розпочав обсаджуватися «своїми» людьми. І, перш за все, чиновникам представили нового помічника голови ОДА, одночасно в.о. заступника – керівника апарату. Ним став Андрій Мадзяновський. Поки що він тільки в.о., оскільки його попередник, Вадим Гураль, завбачливо чкурнув у відпустку.
16:33
Олег Сало, який одразу після призначення запевняв журналістів, що ніякого бізнесу не має, а живе на одну зарплату, вирішив підкріпити свої слова документально. Для цього на сайті облдержадміністрації опублікували його декларацію про доходи за 2012 рік. Справді, сукупний дохід Олега Сала торік становив 157 260 гривень і складався виключно із заробітної плати.
14:29
Сьогодні в книгарні «Є» організатори фестивалю «Кінопроектор», що стартував на початку вересня, поділилися фестивальними новинами, розповіли про учасників та фінал, який відбудеться вже 21 листопада.
12:52
На щойно відремонтованій і відкритій для проїзду вулиці Коперника у Львові, поблизу школи № 9 близько двадцяти дітей закликали водіїв дотримуватися безпечної швидкості на дорогах. Волонтери, вбрані у світловідбиваючі жилети, тримали знак «40», стоячи на узбіччі. Тим самим вони нагадували, що швидкість руху саме 40 км на годину є оптимальною і найбільш безпечною для пересування містом.
12:10
Впродовж цього вікенду культурне життя Львова триватиме до ранку. Від сьогодні протягом трьох ночей туристи-опівнічники зможуть відвідати не лише львівські нічні клуби чи цілодобові кнайпи, але й на власні очі побачити, що насправді відбувається вночі у львівських музеях, галереях та, навіть, банках і аптеках! Вже традиційно у місті проходить промоційна акція «Ніч у Львові».
11:12
Виставка картин на дитячу тематику відкрилася у галереї «Сливка». Експозиція під назвою «Кольорова колискова» містить роботи понад 20-ти художників, таких як: А.Атоян, О. Каменецька-Остапчук, П. Гарпаш, І.Драган, Н.Капінос, О. Черкасова, Я. Дідул, М. Грицик, І. Мориквас, І. Гібей, В. Буряник, К. Добранська, Н. Курій, Т. Кеб-Романюк, С. Макушин, Л. Лисюк-Макушина, С. Лупул, І. Фартух, А. Шпрінгер, Н. Швець та ін.