1 листопада 2013

20:12
Лідер угрупування футбольних вболівальників львівських «Карпат» Тарас Павлів розповів про позицію місцевих фанатів щодо расизму та натуралізації гравців збірної України.
19:18
Львівський волейбольний клуб «Барком-Кажани» у першому матчі IV туру української Суперліги у драматичному матчі святкував вікторію над вінницькою командою «ВНАУ». У п’яти партіях львів’яни змогли лише в останній вирвати перемогу з рахунком 3:2.
17:16
Перед стартовими поєдинками в чемпіонаті України хокейний клуб «Леви» вже майже у повному складі. Із гравців, які минулого року захищали кольори клубу, лишилося лише двоє.
17:05
З купівлею електробуса у Львові вирішили не зволікати. Минулого четверга депутати міськради виділили гроші, а цього понеділка Департамент житлового господарства Львівської міськради вже оголосив міжнародний тендер на закупівлю електробуса та тролейбуса.
15:27
1 листопада Католицька церква відзначає одне із найбільших свят – День усіх святих. Для католиків усього світу цей день особливий, адже саме сьогодні вони вшановують пам'ять своїх близьких, відвідуючи урочисту месу та запалюючи свічки пам'яті на цвинтарях. Через те, що більшість населення Львова є греко-католиками, День усіх святих у місті відзначається подібно до інших міст Європи.
15:04
Сьогодні зранку, озброєні українські січові стрільці (УСС ) взяли під посилену охорону Львівську міську раду та виставили на вході бойові стійки з кулеметом, гарматою та бронеавтомобілем. Солдати в синій айстро-угорській уніформі та сино-жовтими кокардами патрулюють центральні вулиці міста, змінюють один одного на варті та гріються біля пічки-«буржуйки».