Презентовано книгу, яка „ніде не продається і може бути тільки подарована під гарантією прочитання”

Наталі Істоміна  |  Середа, 20 листопада 2013, 13:23
У рамках прес-конференції „Охлократія в Галичині” львівський блогер Юрій Ситник презентував книгу „50 фрагментів реальності”. У виданні зібрані блогерські статті автора. Книга видана невеликим накладом, і як зазначив видавець „книга може бути подарована людям під гарантією прочитання”, адже її ніде не можна придбати.
Презентовано книгу, яка „ніде не продається і може бути тільки подарована під гарантією прочитання”

    Юрій Ситник – голова обласної громадської організації „Перехід” та представник міжнародної громадської організації „Українська Громада”. Поміж тим, громадський діяч відомий, також, як блогер.   У виданні зібрані тексти, які у різний час були опубліковані у блозі на сайті „Вголос” і на власній сторінці автора у Facebook. Цифра 50 доволі символічна, оскільки в книзі зібрано більше, ніж 50 текстів і видання приурочене до 50-річного ювілею автора.

    Мирон Іваник, головний редактор видавництва „Знання” та видавець книги „50 фрагментів реальності” зазначив, що читання неякісної інформації, ніби вода з калюжі. „Популяризація читання якісних текстів – головне завдання інтелектуала. Книги і читання – найважливіше. Читання – велике таїнство спілкування людини, яка хоче знати більше, з іншою розумною людиною” – переконаний видавець.

    Мирослав Іваник також  зазначив, що вже існує таке поняття як „гігієна читання” і скоро воно буде впроваджене в український літературний простір.

    Василь Абаімов, виконавчий директор Асоціації міст України, зазначив, що презентована книга є нічим іншим, як поглядом мужчини у розквіті сил на все, що відбувається в Україні. На його думку, погляд, викладений у книзі, є незалежним. „Моя думка збігається з думкою автора” – зазначив Василь Петрович.

Фото: www.ratusha.lviv.ua

 

comments powered by HyperComments