13 листопада 2013

23:28
У п’ятому матчі чемпіонату України з хокею львівські «Леви» зустрічалися з одним із лідерів білоцерківським «Білим Барсом». І команда із Західної України лише на останніх хвилинах втратила перемогу. Матч закінчився з рахунком 1:2 на користь хокеїстів з київської області.
23:58
У рамках проекту „Мистецтво толерантності” у кав'ярні „Дзига” відбулася дискусія на тему „Фобії та дискримінація в Україні: реальність та вигадки”. Розмова відбулася 13 листопада з ініціативи Харківської гуманітарної студії «Хвиля», Харківської правозахисної групи, Культурного центру «Indie» у співпраці з Мистецьким об'єднанням «Дзиґа».
20:58
Саме таку суму витратив головний тренер харківського «Металіста» львів'янин Мирон Маркевич на побудову і облаштування футбольних полів у себе на батьківщині. І сьогодні Мирон Богданович побував на відкритті нового штучного покриття на футбольній базі у Винниках.
20:45
Львівська опозиція все ніяк не може оговтатися після вчорашньої невдачі у війні проти губернатора. Оскільки вийти до журналістів, взявшись за руки і з дитячою щирістю потішитись тріумфальною звитягою над осоружним Салом не пощастило, депутати взялися за активні пошуки замаскованих «салофілів» серед своїх монолітних «вегетаріанських» рядів.
16:07
Аукціон небаченої щедрості. Один з прибиральників, який наводить чистоту в кабінетах прокурорів, отримав за невтомний труд – квартиру в новобудові на Сихові у Львові. А чого б не дати? Прокуратура цього року отримала квартиру безкоштовно від Львівської міської ради. І не одну, а десять!
15:20
Вчора у приміщені кав’ярні „Дзига” відбулася зустріч із відомою співачкою – Русланою Лижичко. Вокалістка виділила час для зустрічі з пресою і шанувальниками перед своїм відльотом до Бразилії. Темою для розмови була участь співачки у проекті „Битва хорів”. Зустріч була дуже теплою, без зайвого пафосу, зазвичай характерного для таких подій. Це зауважила, навіть, сама зірка.
16:53
В аеропорту Львова митники без пояснення причини відмовили у перетині кордону Норберту Нойгаузу – колишньому віце-меру німецького міста Трір. Просто заявили - в'їзд в Україну заборонений. Нойгауз - один з найвідоміших сучасних ідеологів християнської демократії в Європі, а його книга «Цінності християнської демократії» перекладена багатьма мовами, зокрема, українською та російською.
12:24
Вчора у арт-кав’ярні «Квартира 35» розпочав свою роботу новий проект під назвою «Мистецтво толерантності». Вже кілька років його проводить харківська гуманітарна студія «Хвиля» спільно з Мистецьким об’єднанням «Дзиґа» та іншими партнерами.
11:48
Другий день поспіль Львів відвідують світові знаменитості. Сьогодні львівські студенти УКУ мали змогу зустріти, послухати і поспілкуватися з відомим світовим журналістом, редактором французької газети «Le Monde», директором центру підготовки і перепідготовки у Парижі і автором перекладеного українською «Підручника з журналістики» Івам Аньєсом.
02:16
Невдовзі у Львові відбудеться дещо елітарний, міжнародний фестиваль „Відкриваємо Падеревського”, присвячений постаті відомого композитора і піаніста Ігнація Яна Падеревського. Дійство триватиме з 15 до 17 листопада. Місцем локації фестивалю стануть Львівська філармонія та Львівська національна опера.